Posted by on Oct 30, 2014 in Portretten, Reportages | 0 comments

Boudoir

Boudoir – pronounced bŏo dwăawrcomes from late 18th century French word and is translated as – a woman’s bedroom or a private sitting room. Boudoir photography, therefore, usually takes place in a setting such as a bedroom or a hotel room… an intimate setting to create classy images that can be soft, romantic, sexy, sensual, or naughty. The main focus of a boudoir photographer is to capture you in the most flattering way by guiding you through the poses that compliment your body type.

A perfect gift for that special one…

————————————————————————————————–

Subtiel, sexy, ook met een maatje meer of minder..

Een Boudoir is een stijl van fotografie in een zachte sfeer die sensualiteit en schoonheid uitstraalt.
Vaak wordt dit ook gebruikt als sfeervolle decoratie in de slaapkamer. Ik noem het zelf ook wel Lingerie shoot, natuurlijk kan dit ook subtiel naakt.
Subtiel daar ik gebruik maak van schaduwen. Less is more.

Bij het maken van de Boudoir shoot zorg ik ervoor om jou op je mooist in beeld te brengen. Niet enkel een model in lingerie maar ook met bijvoorbeeld een accesoire als een (deel) fiets, kan een foto heel persoonlijk maken.
Goed luisteren en prachtig neer te zetten is een van de sterke punten van Foto Beverloo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *